Home.Club info.Sporten.Blues.Competitie.Nieuws.Contact.
Tafeltennis

Tafeltennissen kan op de volgende avonden:
Maandagavond van 20.00 uur - 22.30 uur

Woensdagavond van 20.00 uur - 23.00 uur*
Donderdagavond van 20.00 - 23.00 uur*
*)Tijdens de competitie periode tot 24.00 uur

Maandagavond is de trainingsavond, er wordt dan onderling getraind van 20.00 uur t/m 22.30 uur.

Contributie per verenigingsjaar 1 augustus t/m 31 juli:

Recreant:
€ 130,00 basis contributie + € 20,00 Bondscontributie

Competitie speler:

€ 130,00 basis contributie + € 70,00 Bondscontributie

In overleg met de penningmeester in termijnen te voldoen.

Storten op:  NL91 INGB 00002493 21 t.n.v. TTV Het Centrum.

Competitiespelers:
Een competitieteam bestaat uit drie spelers. Er wordt zowel uit als thuis gespeeld tegen drie tegenstanders. Een competitiewedstrijd bestaat uit 10 sets. Dit zijn negen enkel-duels en één dubbelspel.

We hebben momenteel 1 duo team in de hoofdklasse en 1 duo team in de 4e klasse, in de reguliere klasse een team in de 3e klasse en een team in de 4e klasse. Nieuwe competitiespelers zijn van harte welkom.
De competitie wordt door de NTTB afdeling West georganiseerd en wordt in het voor-en naseizoen gespeeld, gedurende 10 weken.

We krijgen weleens het verzoek om met een geheel team over te stappen vanuit een andere vereniging.

Daar hebben we geen bezwaar tegen als de teamleden snel integreren in onze vereniging. Bij ‘Het Centrum’ staat gezelligheid voorop.

Recreatiespelers:
Wil je geen competitie spelen, dus recreatief, dan zijn daarvoor alle speel avonden geschikt. Opgemerkt moet worden dat op woensdagavond en donderdagavond meestal twee teams thuis spelen. Mocht je ook op de woensdag en/of donderdag een balletje willen slaan dan kan je op de pagina Nieuws-Agenda zien hoeveel teams er thuis spelen.

Er zijn altijd wel tafels vrij om recreatief te spelen.

Toernooien:

Naast de jaarlijkse club en/of klasse kampioenschappen worden er ook andere vormen van toernooien gehouden zoals gecombineerd enkel/dubbel spel, 40 punten toernooi en een combinatie toernooi van Tafeltennis/Dart/Sjoelen. Voor ieder wat wils, alles op vrijwillige en gratis deelname.

Links:
Homepage ITTF

Homepage NTTB
Tafeltennis.nu
Geschiedenis vh Tafeltennis

DSCN1472.jpg
Een aantal recreanten op de woensdagmiddag

Je naam:

Je e-mail adres:

Je homepage:

Je boodschap:

Bekijk hier mijn gastenboek.