Home.Club info.Sporten.Blues.Competitie.Nieuws.Contact.

Sport- en Ontspanningsvereniging

“Het Centrum”

Tafeltennis

Tafeltennissen kan op de volgende avonden:

Maandagavond van 20.00 uur - 22.30 uur

Woensdagavond van 20.00 uur - 23.00 uur*
Donderdagavond van 20.00 - 23.00 uur*
*)Tijdens de competitie periode tot 24.00 uur

Maandagavond is de trainingsavond, er wordt dan onderling getraind van 20.00 uur t/m 22.30 uur.

Contributie per verenigingsjaar 1 augustus t/m 31 juli:

Recreant:
€ 130,00 basis contributie + € 15,00 Bondscontributie

Miv seizoen 2018/2019 verhoging Bondscontributie met € 5,00

Competitie speler:

€ 130,00 basis contributie + € 55,00 Bondscontributie

Miv seizoen 2018/2019 verhoging Bondscontributie met € 15,00

In overleg met de penningmeester in termijnen te voldoen.

Storten op:  NL91 INGB 00002493 21 t.n.v. TTV Het Centrum.

Competitiespelers:
Een competitieteam bestaat uit drie spelers. Er wordt zowel uit als thuis gespeeld tegen drie tegenstanders. Een competitiewedstrijd bestaat uit 10 sets. Dit zijn negen enkel-duels en één dubbelspel.

We hebben momenteel 1 Topklasse team (1e klasse), 1 team 3e klasse, 1 team 4e klasse en 2 teams in de 5e klasse. Dit seizoen hebben we drie teams in de Duo klasse een team in de 3e klasse en twee teams in de 5e klasse. Nieuwe competitiespelers zijn van harte welkom.
De competitie wordt door de NTTB georganiseerd en wordt in het voor-en naseizoen gespeeld, gedurende 10 weken. We krijgen weleens het verzoek om met een geheel team over te stappen vanuit een andere vereniging. Daar hebben we geen bezwaar tegen als de teamleden snel integreren in onze vereniging. Aangezien bij ‘Het Centrum’ gezelligheid voorop staat is dit nooit een probleem.

Recreatiespelers:
Wil je geen competitie spelen, dus recreatief, dan zijn daarvoor alle speel avonden geschikt. Opgemerkt moet worden dat op woensdagavond en donderdagavond meestal twee teams thuis spelen. Genoeg ruimte dus en veel gezelligheid. Mocht je ook op de woensdag en/of donderdag een balletje willen slaan dan kan je op de pagina Nieuws-Agenda zien hoeveel teams er thuis spelen (er zijn dan wellicht nog tafels vrij).

Links:
Homepage ITTF

Homepage NTTB
Tafeltennis.nu
Geschiedenis vh Tafeltennis

DSCN1472.jpg
Een aantal recreanten op de woensdagmiddag