Home.Club info.Sporten.Blues.Competitie.Nieuws.Contact.

Sport- en Ontspanningsvereniging

“Het Centrum”

De afgelopen jaren hebben we op de woensdagmiddag, in overleg met een aantal basisscholen, de leerlingen gedurende 6 weken leren tafeltennissen en darten. De leerlingen kregen les in bal-beheersing, slagtechniek (forehand-backhand) en tot slot wedstrijdjes spelen waarbij de bal op tafel houden van het grootste belang was. Darten was gericht op concentratie en het bord raken, alsmede zelf de score leren bijhouden. De laatste week werd er een toernooi gehouden waar alle deelnemers een medaille kregen en een oorkonde dat ze meegedaan hadden. De winnaars ontvingen uiteraard een beker.

Hieronder een fotoreportage van enige tijd geleden.

Vanaf vorig jaar zijn we begonnen met het organiseren van een vrije inloop waar jong- en oud kunnen darten vanaf 14.30 uur en tafeltennissen van 15.30 t/m 16.30 uur. Dit programma begint in de eerste week van oktober en eindigt eind april van het nieuwe jaar. De losse foto’s geven daar een impressie van.

In overleg met de NTTB worden acties gevoerd om de jeugd aan het tafeltennissen te krijgen zoals laatst de actie ‘Batman Returns’.

Poster Kinder Tafeltenis Feest

Woensdagmiddag